Nightfall

Vasárnap, 2024-07-14, 3:02 PM
Üdvözöllek Vendég
Főoldal

Regisztráció

Belépés

RSS

Seven Signs Info


Seven Signs Állapot

Link a teljes angol leíráshoz.
COMPETITION PERIOD: Csatlakozás a versengéshez
SEAL EFFECT PERIOD: Pecsét érvényesítés.
 
Minden Hétfőn 18:00-kor van váltás köztük!

A Hét Jel (Seven Signs) küldetés:

Hét pecsétbe zárták Shillen, a halál istennojének erejét. Ha sorban egytol egyig kinyitják
oket a világ közelebb kerül a káoszba doléshez! Az aki kinyit egy pecsétet irányithatja az
erot amit belé zártak! Dusk Forradalmi serege és Dawn seregének urai egymással küzdenek ezért a végzetért! A játékosok ebbe a két csapatba csatlakozhatnak, akik a pecsétek feletti uralomért harcolnak!

Korlátlan mennyiségu játékos csatlakozhat a küldetéshez ami 2 hetes periodusokban
ismétlodik. A Hét Jel küldetésen alapulva a játékosok megváltoztathatják a serverük
felépítését!

A résztvevo játékosoknak össze kell gyujteiük eroiket. A harc olyan két csoport között zajlik, ahol az egyik csoport rendelkezik kastéllyal a másik nem. Ámde akik még nem tették le a második kasztváltó küldetést a semleges csoportba kerülnek és szabadon csatlakozhatnak Dawn vagy Dusk seregeihez!

RÉSZLETEK:

Csatlakozás és kiszállás a Hét Jel Küldetés két csapatából:

Aki részt akar venni a küldetésben annak csatlakoznia kell valamelyik csapathoz (Dawn vagy Dusk). Ha csatlakoztál nem szállhatsz ki, amíg egy új periódus nem kezdodik két hét múlva! Amikor csatlakozol ki kell választanod melyik Pecsétet szeretnéd magadénak tudni!

1. Aki megcsinálta a második kasztváltó küldetést:

Dawn kastély urai:

Olyan klánok tagjai akiknek a kezén van legalább egy kastély. Azon játékosok, akik nem tagjai a kastéllyal rendelkezo klánnak vagy szövetségeseinek 50000 Adena befizetésével csatlakozhatnak Dawn oldalához minden faluban ill. Városban a Priests of Dawn NPC-n keresztül. A kastélyurak még + 300 játékosnak engedélyezhetik a belépést az adott oldalra! A mérkozési periódusban Dawn urai a kastély forészén keresztül 300 hozzájárulási igazolást vehetnek és ezt átadhatják más karaktereknek!

Azon játékosok, akik nem tartoznak kastéllyal rendelkezo klánhoz egy hozzájárulási igazolást kell szerezniük Dawn uraitól vagy 50000 Adenát kell befizetnük! A hozzájárulási igazolás SOHA nem jár le és örökké érvényes marad a Hét Jel külédetés során. Azonban a hozzájárulási igazolás eltunik használat után!

Dusk Forradalmi Serege:

Csak azon a játékosok akik nem tagjai olyan klánnak amely kastéllyal büszkélkedhet
csatlakozhat Dusk oldalára, regisztrálási periódusban, a Priests of Dusk NPC-n át minden faluban ill. városban.

2. Megcsinálta az elso kasztváltó küldetést de a 2. at még nem:
- Szabadon csatlakozhat Dawn vagy Dusk csapatához.

3. Azok akarakterek akik nem végezték el az első kasztváltó küldetést:
- Nem csatlakozhatnak egyik oldalhoz sem!

A karakterek akik csatlakoztak valamelyik oldalhoz a harci időszakban az első hétfőn
délután 6 tól a következo hétfo délután 6 ig harcolnak hogy megszerezzék a pecsétek feletti uralmat. Mindkét csapat vadászhat a Lilim Nephilim Lilith és a Gigant Hét jel szörnyekre a catakombákban vagy a necropolisokban hogy pecsét köveket gyujtsenek. Két féle küzdelemben vehetnek részt a playerek. Összegyujtik társaiknak szükséges tárgyakat vagy a Sötétség Fesztiváljában küzdenek!


Pecsétkövek gyüjtése (kék , zöld és piros)

Minden résztvevo szörnyekre vadászhat a katakombákban vagy necropolisokban hogy pecsétköveket szerezzenek. Az így öszegyujtött tárgyakat mindenkinek be kell mutatni a saját Papjának (priest of dawn vagy priest of dusk NPC-k) és a tárgyak számánának alapján pontokat kapa játékos a Hét Jel küldetésben a Dawn vagy Dusk oldalának teljes pontösszege a tagjaik pontjaiból tevodik össze. A pontok függenek a talált Pecsétkövek
színétol is:

kék 1 pont, zöld 5 pont, piros 10 pont. A köveket el lehet cserélni más játékosokkal
és ha még nem mutattad volna be az oldalad papjának akkor sem tunnek el és a következo összecsapási időszakban is használhatóak.

A Sötétség Fesztiválja

Áttekintés:

Egy kiválasztott party ebben a küldetésben a csapata(Dawn vagy Dusk) gyozelméért harcol. Akik a Sötétség Festiváljában vesznek részt pontokat gyujtenek. Az a party aki a saját kategóriájában a legtöbb pontot éri el csapatának pontjait (ismét a Dawn vagy Dusk oldala) erősíti. A kategóriák a játékosok közt szintenként vannak felosztva.
- Hogyan lehet részt venni?
- Csak a küzdelmi idoszakban csatlakozhatnak a Sötétség Fesztiváljához. Aki részt akar venni annak Pecsétkövekkel kell fizetnie a fesztivál vezetojének az Orákulumnál. A városi papok ingyen eltelportálnak téged az Orákulumhoz. A kifizetendo összeg a szintetektől függ és a party vezetője fizeti ki. Egy partynak legalább 5 emberből kell állnia akik azonos oldalon állnak vagy Dusk Forradalmi seregének vagy Dawn Kastélyurainak oldalán. A party résztvevoinek mind a party által választott szintjüktol függő megfelelo kategóriába kell esniük. Akiknek feljettebb a karakterük mint azt a party
engedélyezné nem vehetnek részt. Az összecsapások a harci periódus alatt történnek és nincs megszabva hány összecsapás lehettséges ez ido alatt.

Az Orákulumnál, ahol a fesztivál végbe megy nem droppolsz itemet még halál után sem,
kivéve a karmával rendelkezo Káosz jellemuvé vált karaktereket. Halálkor a Tapasztalati pontvesztés a negyedére csökken a normális halálkor elszenvedett EXP vesztéshez képest. Ha az összecsapás újraindul az Orákulumban a party a közeli faluba teleportálódik az újrainduláskor. A Mágikus Vonal centrumában az orákulum manapontjai gyorsabban töltodnek a normálisnál. Játékoskat az orákulumhoz lehet teleportálni, mikor kijönnek ott tunnek fel ismét ahol a Priest of Dawn vagy Dusk-nak kifizették az Orákulumhoz való teleportálás árát. Ha a játékosok meghalnak a szobában az orákulumtól nem messze élednek újra.A feltámasztás mágia nem megengedett az Orákulum szentélyében. Az Íjász típusú szörnyek a sarkokban nagy valószínuséggel a gyógyítókra koncentrálják támadásaikat.

Az összecsapások fajtái:
5 kategória létezik a szintek besorolása alapján ezek:
32. szint alattiak, a 43. szint alattiak, az 54. szintnél kisebbek, akik a 65. szintet el
nem értek és az e fölöttiek (végtelen szint..)

Szint Blue Seal Stone Green Seal Stone Red Seal Stone

32 alatt 900 540 270
43 alatt 1500 900 450
54 alatt 3000 1800 900
65 alatt 4500 2700 1350
No Limit 6000 3600 1800

Harc folyamata:
A harctérre való teleportálás legkésobb csak a Sötétség Fesztiváljának kezdete előtt
két perccel lehettséges. Ha a felvétel, besorozás elkészült a fesztivál vezetojén át azonnal az orákulumhoz teleportálódik a party. Ekkor azonnal megkapják a sötétség fesztiváljának küldetését. És ettol számítva két perc után kezdodik a fesztivál. Ez 18 percen át tart mikor is minden party szörnyeket vadászik le hogy egy ÚN. "Blood of the Sacreficed" (a feláldozott vére) nevu tárgyat kapjon. Az összegyujtött tárgyak mennyiségébo számítódnak a fesztivál során szerzett pontok. A Blood of the Sacreficed minden esetben a party vezetohöz kerül. A party aki fel akarja adni a fesztivál közben a küzdelmet a noi sámánnál teheti meg aki a szoba közepén található. Ha a résztvevok úgy gondolják hogy a fesztivál túl egyszeru ugyanettol a sámántól erosebb szörnyeket kérhetnek. Minél erosebb szörnyeket ölnek annál több 'Blood Of the Sacreficed-et' gyujthetnek. Ha a petjeiteket is használjátok a drop ráta csökken.

Az eredmény regisztrálása:

A fesztivál végén a vezetonek regisztrálnia kell az eredményt a "Guide of the Festival"-nal 40 percen belül! Ha nem sikerül ez ido alatt regiszrálni az eredményt a party elbukott. Ha a regisztrált eredmény alacsonyabb az elozo legmagasabb eredménynél akkor a rekord nem íródik át.

A díj:

Az összecsapás után az akinek a csapata gyozött a party tagok akik a legjobb eredményt érték el mindneki a saját kategóriján belül Osi Adenát kaphatnak (Ancient Adena) a fesztivál vezetojétol (Guide of the Festival). Miután a belépési díj osi adenába való átváltása megtörtént a megkapott összeg a gyoztes partikhoz kerül. Az a party aki a legmagasabb rekordot állította fel nem kap semmit, ha az o oldala (Dawn vagy Dusk) veszít. A jutalom a következo összecsapási periódus előtt kerül kifizetésre.

Győzelem és Vereség meghatározása:

1. A verseny időszak végén
Az összegyujtött, és a Papnak leadott Pecsétkövek illetve a Festival of Darkness-ben
elért pontszám összeadódnak minden szövetség esetén, így jön létre az összpontszám. (Szövetségenként). Az a csapat nyer, amelynek nagyobb az összpontszáma. A gyoztes szövetség pontjai a gyozelem után törlodnek, azonban a vesztes pontjai megmaradnak, egészen addig, ameddig nem nyernek.

Grade (szint szükséglet) Points

~ 32 70
~ 43 70
~ 54 80
~ 65 80
Unlimited 100


2. Elszámolás az Ancient Adenákkal
Amint a Pecsét érvényessége (Seal Effective Period) idoszak kezdodik, a faluban lévő pap beváltja a Pecsétköveket a verseny idoszakban elvégzett hozzájárulás alapján Ancient Adenákba, és a győztesnek adja oket. Ha a gyoztes szövetség nem adott le egyetlen ecsétkövet sem a versenyidoszak alatt, most elvihetik ezeket és beválthatják Ancient Adenákra.Ezáltal a gyoztes jutalmat szerezhet Ancient Adenák formájában; a vesztes azonban nem kaphat jutalmat egészen addig, amíg nem nyerik meg a versenyt. A vereség idején összegyujtött köveket a késobbi gyozelemkor jutalommá számítják át. Ha a Pecsét érvényességének idoszakában nem történt meg a jutalmazás, a megmaradt Pecsétköveket a szövetség legközelebb csak a következo gyozelmével válthatja be. Ha győznek, az összes gyüjtött Pecsétkövüket Anceint Adenába válthatják át.

3. Tárgyak vásárlása
A győztes vásárolhat az általános boltokban nem kapható tárgyak választékából, a fizetés
Ancient Adena-val történik a Hajnal vagy az Alkonyat (Priest of Dawn, Priest of Dusk) Papjánál.

4. A pecsét birtokosának változása
A Pecsét birtoklása a gyoztes kiléte és a Pecsét választásának százaléka alapján változhat.

- Ha a Pecsétet mér lezárták vagy az ellenfél birtokában volt, és az új gyoztes el akarja
birtokolni a Pecsétet, akkor a szövetség tagjainak legalább 35%-a ezt a Pecsétet kell,
hogy válassza. Ha kevesebb, mint 35% választja, a szövetség nem birtokolhatja el a pecsétet.

- Ha a Pecsét az elozo "Hét Jel" verseny gyoztesének birtokában volt, megorizheti a Pecsétet, ha a tagok legalább 10%-a azt a Pecsétet választja. Ha új pecsétet akarnak szerezni, akkor legalább a tagok 35%-ának azt a Pecsétet kell választania.

5. A környezet megváltozása
Ha a Hajnal gyozedelmeskedik, egy teljes napfogyatkozás következik be, és az az ég ibolyaszinuvé változik, ha pedig az Alkonyat, akkor egy szem jön létre a holdon, és az ég zöld színűre változik.

6. Bejárat a Katakombákba és a Nekropoliszba
A vesztes nem léphet be a Katakombákba és a Nekropoliszba. Csak a Pecsét birtokosai juthatnak be. Ha van olyan karakter akinek nincs birtokában a Pecsét a Katakombákban és a Nekropoliszban, akkor az útveszto szörnyei visszaküldik át a közeli faluba.

A pecsétek hatásai

Ha egy parti uralja a pecsétet a következo változások lépnek érvénybe:

1. Avarice pecsétje
A teleporter NPC a nekropoliszok bejáratánál csak a gyoztest engedi be és csakis ok kaphatnak különbözo áldásokat amennyiben osi Adenával fizetnek. Ha nincs birtokukban a pecsét nem mehetnek be. Mind a 8 nekropoliszba szabadon beléphetnek. A nekropoliszokban a szörnyek a győztes félnek vannak hogy a győztes vadászhassa le őket. Találkozhatnak Anakimmal vagy Lilith-tel a Disciples nekropoliszban.
Anakim és Lilith összefügg egy megáldott lélekkővel ami azt a speciális tulajdonságot adja, hogy "A" kategóriájú fegyvert tudjatok használni. Mammon kereskedoje megjelenik a katakombákban. A játékosok különféle tárgyakat vehetnek nála osi Adenáért amit a sima boltokba nem vehetnek meg. A Mammon kereskedője nem marad egy helyben, körbe körbe mozog a katakombákban.
2. Gnosis pecsétje:
A teleporter NPC a katakombák bejáratánál csak a győztest engedi be és csakis ők kaphatnak különbözo áldásokat amennyiben ősi Adenával fizetnek. Ha nincs birtokukban a pecsét nem mehetnek be. Mind a 6 katakombába beléphet a gyoztes. A gyoztes a vadászó területre teleportálhat a falu vagy város papján át (priest of Dawn vagy Dusk) osi adenáért cserébe, természetesen olcsón. Semleges NPC-k sétálnak majd minden városban, a kezdo városok kivételével, és ezen NPC-k mindenféle segíto mágiát varázsolnak a győztes felekre, ám a vesztes félre rontásokat és átkokat szórnak. Mammon kovácsa megjelenik a katakombákban. A kovács ősi adenáért felruház az "A" típusú fegyverek használatának jogával és leszedi a pecsétet a páncélokról és fegyverekrol hogy ezeket erősíteni lehessen. A kovács folyamatosan mozog a katakombákban.

3. Strife pecsétje
- ha Dawn birtokolja
Az ostromidő alatt a kastélyurak Elit Dawn Zsoldos katonákkal erősíthetik
váruk védelmét a már meglévo zsoldosokhoz képest. A várkapuk és falak védelme erősödik ezeknek a fejlesztésére fordított összeg pedig csökken. A maximális adó amit a kastélyúr kiszabhat 25% al emelkedik.

- ha Dusk birtokolja
az ostromido alatt lehetetlen elit és alap zsoldosokat bérelni. Csak alacsony szintű zsoldosok bérlése lehettséges. A kastély falak és kapu fejlesztéséhez szükséges pénz nagy összeggel emelkedik. Ezeknek védo értékei jelentosen csökkennek. A maximális adó amit a kastélyúr kiszabhat 5% al csökken.

Katakombák, Nekropoliszok és az Orákulum

16 föld alatti katakomba és nekropolisz került be a játékba a Hét Jel küldetéshez
kapcsolódóan. Az orákulum egy hely ahol a Sötétség Fesztiválját tartják és a katakombákban, nekropoliszokban a játékosok szörnyekre vadászhatnak és így pecsétköveket szerezhetnek. Ezek a szörnyek Lilim és Nephilim pecsétköveket dobnak de nem dobnak adenát! A belépés a katakombákba és nekropoliszokba függ attól, hogy te melyik oldalhoz tartozol melyik oldal győzött milyen arányban melyik pecsétnél.


1. Necropolisok

Necropolis of Sacrefice
- 20-30 közti szörnyek jelennek meg a gludio-tól délre eso területen található.
Pilgrim's Necropolis
- 30-40 közti szörnyek jelennek meg és Partisan's Hideaway közelében található.
Worshipers Necropolis
- 40-50 közti szörnyek jelennek meg és Aaligátor Sziget közelében található meg.
Patriots Nekropolis
- 50-60 szörnyek jelennek meg és Gludio kastély felett található.
Ascetics Necropolis
- 60-70 közti szörnyek jelennek meg az Aaltar of Rrites közelében Oren területén található.
Martyrs Necopolis
- 60-70 közti szörnyek jelennek meg, Giran kastély közelében található.
Saints Necropolis
- 70-80 közti szörnyek jelennek meg, Field of Whispers környékén található.
Disciples necropolis
- 70-80 közti szörnyek vannak itt és Devastated Castle közelében található,
és innen a játékosok elmehetnek oda ahol Anakim vagy Lilith van attól függoen
hogy áll a pecsétek tulajdonjoga.

2. Katakombák
Heretics Catacomb:
- 30-40 közötti szörnyek jelennek itt meg, Execution Ground közelében található.
Catacomb of the Branded:
- 40-50 közti szörnyekkel, Giran kiköto közelében.
Catacomb of the Apostate:
- 50-60 közti szörnyekkel Oren vidékén
Catacomb of the witch:
- 60-70 közti szörnyekkel a Forest of Mirrors közelében.
Catacom of Dark Omens
- 70-80 közti szörnyek, Sötételfek városa közelében.
Catacomb of the forbidden path:
- 70-80 közti szörnyek Hunters Village-tol nem messze.

3. Oracle
Oracle of Dawn: Ork barakk közelében található Gludio megyében.
Oracle of Dusk: Windy Hill (széldomb) körül található, Gludio megyében.
Az orákulumnál boltot felállítani nem lehet és béke terület van egymásra lehetetlen támadni.

4. Belépés a föld alatti termekbe
Az első héten meg kel szerezni a pecséteket(összecsapási idoszak) bárki beléphet mind a
katakombák, mind pedig nekropoliszok föld alatti termeibe, aki részt vesz a Hét Jel
küldetésben. Aki nem vesz részt az nem léphet be. A következo héten a mikor a pecsétet
valaki már uralja (pecsét hatás idoszaka) csak a gyoztes fél léphet be. A vesztes vagy a gyoztes aki nem érte el a megfelelo %-ot ami szükséges a pecsét uralásához és hivatalossá tételéhez nem léphet be ezen a héten.

5. Szörnyek a katakombákban és nekropoliszokban
A felek rúnát és mantrát szerezhetnek a katakombákban és a nekropoliszokban. Nephilim szörny Rúnát dob ami Dusk-nak kell és Lilim dobja Mantrát, ami Dawn-nak kell. Az összecsapási idoszakban a szörnyek lulim és nephilim mindenhol jelen vannak, de a pecsét hatás idoszakában csak a gyoztes félnek kello tárgyat dobnak, és csaka gyoztesnek
jelennek meg. (Ha Dawn uralja mantrát dobnak ha Dusk uralja Rúnát dobnak!)

...és még...

1. Pecsétkövek
Mind a Rúnák, mind a Mantrák elcserélheto és úgy szerezheto meg hogy lilimeket,
nephilimeket, Gigantokat vadásztok le vagy Nephilimeket a katakombákban és a
nekropoliszokban. A rúnák értéke ebbena sorrendben van: Kék bemutatásra kerültek az oldalad papjánál akkor a csapatod (Dawn vagy Dusk)
pontokat kap a kövek után! A kék kövek 3 a zöldek 5 a piros kövek 10 pontot érnek!

2. Ősi Adena
Az ősi adena egy olyan tárgy amit a pecséteken keresztül kaphatunk meg, a módon,
hogy a 'Black Market Trader of Mammon' nevu NPC nél a köveket 1:1 arányban osi
adenára váltjuk. Az osi adenát elkölthetjük az oldalunk papjainál vagy a
'Blacksmith Of Mammon' NPC -nél ugyanigy a Trader of Mammon NPC -nél is.
Vagy felhasználhatjujk egyéb célokra is.

3. A Hét Pecsét Útmutatója
Ez egy tárgy ami segít abban hgy megnézd világméretekben öszesítve hogy áll a serveren
A Hét Pecsét küldetés és megnézheted az eredményt ésa pillanatnyi állást részletekben is.
Brki megveheti ezta tárgyat 500 adena fejében a Priest of Dawn vagy Dusk NPC nél.

4. Hozzájárulási igazolása (approval certificate) a kastélyuraknak
Ezzen tárgy birtokában még azok a karakterek is akik nem tagjai kastéllyal rendelkezo
klánnak vagy annak szövettségeseinek, de viszont már megcsinálták a második kasztváltó
küldetést csatlakozhatnak Dawn(Hajnal) oldalára.

5. Mammon Feketeárusa (The Black Market Trader of Mammon)
Ők cserélik be a pecsétköveket és ősi adenát rendes adenára és vissza. Sok sikert hozzá...
Állapot
Szavazó link
Nightfall wotlk - WoW private server New Lineage 2 private servers
Magyar toplista
Belépés